Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miminko 1

30. 8. 2020
Další úžasné rozuzlení a odstranění bloku v podvědomí jedné z mých klientek.
Krásná, mladá žena, ze které energie přímo sršela, přišla na sezení. Jediné, co mě na ní zarazilo, byly krásné hluboké oči, bez jiskry, plné bolesti a beznaděje. To, co ji tak moc trápilo bylo, že nemůže otěhotnět. Nejdříve si s manželem dali dostatek času a nechávali tomu volný průběh. Čas běžel a stále žádné změny. Po nějakém čase se rozhodli pro návštěvu lékaře, který jim ale oznámil, že jsou oba mladí a v naprostém pořádku. Opět si tedy dali čas, ale mladou ženu to trápilo čím dál víc. Ještě ke všemu, když její kolegyně postupně skoro všechny odešly na mateřskou dovolenou a po ulicích a parcích proháněly se svými kočárky.
Postupně jsme celou situaci rozklíčovali a klientka s údivem zjistila, co že za tím vším je. Všechna ta vyprávění kolegyň od příšerného těhotenství, kdy jim bylo hrozně špatně až po hrozný porod, který by nikomu nepřály, se postupně zapisovala do podvědomí mladé ženy. Nakonec si uvědomila i pocity panického strachu jak z těhotenství,tak z porodu. No a tím, že si ty pocity přiznala, bylo vyhráno. Uvědomila si, že to nejsou její pocity a strachy a její hluboké oči měly zase jiskru.
Po třech měsících mi volala radostnou zprávu, že je těhotná. No a před týdnem mi přišla zpráva, že se jim narodil krásný zdravý klučina. Tak přeji novopečeným rodičům srdce plné lásky a spoustu trpělivosti. A malému broučkovi přeji stálý úsměv na tvářičce a moře lásky a štěstí na cestě životem.
Miluji tuhle práci a momenty, kdy se spojí souvislosti, energie může zase volně proudit a dojde k uzdravení ❤